Próbáld ki ezeket is »
info@sovietpaintball.hu | +36 30/397-8533

Make a reservation in seconds!Foglalj időpontot pillanatok alatt!

Booking online!
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Időpontfoglalás online!

Időpontfoglalás

A foglalás elküldése után a megadott email címedre küldjük a visszaigazolást

-


Kérjük email címedet a következő formátumban add meg: emailcim@emailcim.hu


Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki!

Motoros szán túrák

Keresi az adrenalin szintet egekig emelő kalandokat? A motoros szán túrán ebből nem lesz hiánya!

Mi az a motorosszán túra?

A motoros hószánozás a téli extrém sportok közé tartozó csapatépítő program, mellyel garantált a társaság szórakozása. Mindenkinek ajánlott, aki felejthetetlen élményekkel szeretne gazdagodni, amit elraktározhat egy életre. Az eszköz, amivel bebarangolhatja a havas tájat, egy sítalpakon közlekedő motoros jármű, mellyel az óránkénti 200 kilométeres gyorsaságot is megközelítheti.

Miért válassza a motoros szánozást a többi téli sport helyett?

Elmúlik a jó idő, beköszön a zord tél, de ez nem jelenti azt, hogy be kell zárkózni otthonunkba a meleg kandalló mellé, pokrócba bugyolálva. Kalandra fel! Szabaduljon ki a ház rabságából, lépjen túl a megszokottságon, próbáljon ki valami szokatlant a szánkózáson, síelésen, snowboardozáson túl! Túrázzon akár barátaival, családjával, munkatársaival a hóban gázoló, sítalpakon sikló motorosszánnal! A motoros szánnal garantált a kaland, amiről majd sok-sok év múlva is izgalommal fog beszámolni!

Hol tud részt venni motorosszántúrán?

A motorosszán túraútvonal a Magyar határhoz közel fekvő festői szépségű Bihari hegyek között található. A hatalmas hegyek és óriási fenyőerdők között tapasztalt túravezető kalauzolásával motorosszánozhat a hóborította fennsíkon. Az érintetlen környezet igéző szépsége elvarázsolja az arra járókat. Kristálytiszta levegő, pazar látvány, a természet háborítatlan szépsége, ez már önmagában is megér egy túrát. Gondoljon csak bele, hogy ehhez még társul a száguldás izgalma, a csapat összetartó erejének jóleső érzése.

Milyen előnyei vannak a motoros szán túrának?

Az extrém sportok előnye, hogy segítik a jó kondíció és a magabiztosság megszerzését. Így van ez a motoros szánozás esetében is. Ha egy veszélyes helyzettel is megbirkózunk és urai vagyunk a járműnek, az mérhetetlen büszkeséggel tölti el az embert. Ezt a magabiztosságot a mindennapi életben is hasznosítani tudjuk.

A motoros szánozást bárki kipróbálhatja, még a kisebbek sincsenek megfosztva a havas száguldás élvezetétől. Jól felkészült túravezető gondoskodik a csapat biztonságáról, továbbá biztosítja, hogy a motoros szán használói ne térjenek le a kijelölt útvonalról. Nem kell gondoskodnia sisakról, védőszemüvegről és megfelelő ruházatról sem, ugyanis ezek mind biztosítva vannak a túra idejére.

Bővebb információ a motoros szán túrákról ITT található!

 

Tags: , ,