Próbáld ki ezeket is »
info@sovietpaintball.hu | +36 30/397-8533

Foglalj időpontot pillanatok alatt!

Időpontfoglalás online!

Időpontfoglalás

A foglalás elküldése után a megadott email címedre küldjük a visszaigazolást

-


Kérjük email címedet a következő formátumban add meg: emailcim@emailcim.hu


Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki!

Galéria

Paintball pályák képei:

 

Szentendre - Kivilágított pálya

Két épületünket is „felvillanyoztuk”. Így 1600nm-en két szinten, és 800nm-en egy szinten már játszhattok sötétedés után is! A korábban kialakított átjárásokkal és a sok-sok világítással különleges élmény a játék, nagyobbik pályánkon a szintek között két helyen is lehet közlekedni, ezért nem zsákutca mint a legtöbb zárt pálya. Gyertek, próbáljátok ki! We have lightened two of our fields! You can play after dark on 1600m2 on two floors and on 800m2 on one floor. With the previously built crossings and lots of lights the play is special experience. On the bigger field there are two passages between the floors, that is why the field is not a dead end. Come and try it!

Szentendre - Speed

A név arra utal, hogy ezen a paintball pályán viszonylag gyors a játék, így teljesen más taktikát igényel, mint pl. egy épület. A pálya teljesen átlátható ezért nagyon nehéz rejtőzködni, inkább a gyors, határozott támadások járhatnak sikerrel, a fedezékeket a feltornyozott traktor gumik adják. A paintball pálya mérete kb. másfél kézilabda pályának felel meg, téglalap alakú. The name (speed) suggests that on this kind of field the game is relatively fast and demands a completely different playing tactic as e.g. within a building. The paintball field provides a very good open view and therefore it is difficult to hide. It requires a fast and resolute attack. Tractor tires piled-high-up give the protection. The size of the field equals approx. 1.5 handball field and has a rectangular form.

Szentendre - Partraszállás

Az egyik csapat védi a sánccal és homokzsákokkal erősített állását, amit két oldalról árkok szegélyeznek. A másik csapat viszonylag reménytelen helyzetben van, mert gumifedezékekkel tarkított sík terepen kell támadnia a “partszakaszt”. One team defends a position, which is enforced with bulwark and sandbags and is on two sides bordered with trenches. The other team is a rather difficult situation, because it is operating in a flat field only protected with piled-up tires. From here they should attack the ‘shore’.

Szentendre - Nagyépület

Klasszikus épületharc! 3000m²-en rengeteg helység, színházterem (kitűnően belőhető a vetítő szobából), a megtisztított ablakokon, ajtókon ki-be járási lehetőség. Az épület körül fás-bokros terület van mesterséges fedezékekkel tarkítva, ezért az épület körül is lehet portyázni, és egy-két “mögékerüléses” cselt is el lehet adni. On 3000 m2 there are many rooms; theatre (good aim from the projector room). The possibility to move in and out of the building is given by the former open windows and doors. Around the building there are many trees and bushes, as well as artificial hindrances. Therefore it provides a good opportunity to circulate around the building and to approach the opponent from behind. The building has a U-form of which one part is shorter than the other one has several floors. To enable a perfect game, we opened here also several crossings between the different rooms. It is an ideal training field for tactical penetration.

Szentendre - Hangár

Kitűnően ötvözi a “speed”, az épületharc, és a fás-bokros paintball játékstílusokat. A hangár két részből áll, de az elválasztó fal egy általunk készített nyíláson átjárható, így külön-külön, és egyben is játszható a pálya. Az épület belsejében található oszlopsorok, illetve autóroncsok és gumifedezékek megosztottá, de mégis átláthatóvá teszik a hatalmas fedett pályát. This location combines in an excellent way the paintball playing styles of ‘speed’, house-to-house fight and ‘tree and bush’ fighting. It consists of two parts, separated by a wall, which provides also a passage. One can play in the two different rooms or in one, as a combined game. Inside the building spread over the surface are pillars, car wrecks and tractor tires as hiding objects. Nevertheless, the players can overlook the entire large covered combat field.

Szentendre - Kisépület

A játéktéren egy épület található, amiben a szerelőcsarnokon kívül több másik helység van. A helységek közötti átjárást a már meglévő ajtók és ablakok mellett, speciálisan a játék miatt nyitott átjárók segítik. Így a paintball a pályán többféleképpen játszható, és néhány helység kivételével nem lehet “bennragadni”. Az épület körül a természetes fedezékek mellett mesterséges akadályok is vannak, így lehetséges az “ostrom” kívülről is. On the playfield is a building in which (besides the large hall) there are several smaller rooms. Between the different rooms are (beside the existing doors and windows) especially for paintball games built crossings, which make the passage easier. One can carry out the play on the field in different ways and except a few rooms it is impossible to be locked. Around the building there are natural shelters and also artificial hindrances, so the attack from outside is also possible.

Szentendre - Árkos pálya

A pálya egész területén kb.160 cm mély árkok futnak, a felszínen pedig dombok, cserjék, és gumik nyújtanak fedezéket. Rendkívül megosztott a terep ezért azok számára ideális, akik szeretik a lassúbb, “rejtőzködősebb” játékstílust. Méretei miatt a pálya nem átlőhető, és inkább nagyobb létszámú, vagy gyakorlottabb paintball játékosok számára ajánlott. Throughout the entire field there are many trenches of approx. 160 cm deep, on the surface are hills, bushes and piled-up tires providing shelter. The extended, subdivided field is for those players ideal, which prefer a slower style and like to hide. Because of the large size of the field it is not possible to shoot through. It is rather for larger groups or advisable for very advanced paintball player.

Szentendre - Fürdő és mosdó

Játékosaink kényelméért elkészült új fürdő és mosdó helyiségünk. Our new bathroom is ready for the the comfort of our players.