Próbáld ki ezeket is »
info@sovietpaintball.hu | +36 30/397-8533

Foglalj időpontot pillanatok alatt!

Időpontfoglalás online!

Időpontfoglalás

A foglalás elküldése után a megadott email címedre küldjük a visszaigazolást

-


Kérjük email címedet a következő formátumban add meg: emailcim@emailcim.hu


Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki!

A paintball

A paintball játék célja általában az ellenfél bázisának elfoglalása. Aki a játék folyamán találatot kap, az (a szabályoktól függően) kiáll, majd a következő játékba ismét beállhat.

paintball

A paintball szabályokról bővebben

 

A játékhoz használt paintball fegyver szén-dioxid segítségével festékgolyót lő ki, amely becsapódáskor szétreped, és a belsejében lévő ételfestékkel megfesti a célt. A fejet és a testet az általunk adott védőmaszk, illetve a test egészét fedő overall védi.

A paintball felszelerésről bővebben

 

A paintballt sokféleképpen lehet játszani, általában a résztvevők számának és a rendelkezésre álló helyszínnek megfelelően alakítjuk a szabályokat.

Bármely egyéni elképzelést – amennyiben az lehetséges – (pl.: bajnokság) teljesítünk, a játék folyamán pedig végig szakszerű játékvezetést biztosítunk.

paint ball

 

Az egyéni jelentkezők és baráti társaságok mellett azoknak a cégeknek ajánljuk a paintballt, akik együtt szeretnék eltölteni szabadidejüket, illetve egy kis izgalommal egybekötött szórakozással szeretnék oldani a többnapos tréningek, konferenciák hangulatát.

 

Jelen pillanatban a paintball játék lebonyolítására több helyszínnel is rendelkezünk az ország különböző pontjain, de lehetőség van bármely arra alkalmas területen a megrendezésre. Mobil paintball pályánkat már több ezer ember tesztelte a Sport Szigeten, A Szigeten, illetve több céges rendezvényen is!

-¤ GY.I.K. ¤-

Szükséges előzetesen időpontot és létszámot egyeztetni?

Igen, mert más esetben nem tudjuk garantálni a játékot.

Hogyan foglalhatunk helyet a paintball játékokra?

Helyet foglalni az időpontfoglalás menüpont alatt tudsz. Amennyiben személyesen szeretnél, úgy a +36 30 397 8533  vagy +36 70 882 6482 telefonszámon tudsz a játékra jelentkezni.

Biztonságos a paintball?

Amennyiben a játékmester által elmondott játékszabályokat maradéktalanul betartják a játékosok, teljes mértékben biztonságos.

Milyen ruhát vigyek magammal?

A festékgolyó ételfestéket tartalmaz, a külső héj, pedig zselatin így semmilyen egészségre káros hatása nincs és a ruhából 100% -ig. kimosható. A játék során overál ruhát biztosítunk a játékosok számára, melyet a saját ruhájukra húzhatnak fel. Ebből kifolyólag javasoljuk, a kényelmes, sportolási célnak megfelelő ruházatot. Javasolt a sportcipő vagy bakancs.

Mennyi ideig tart a játék?

A játék 4-5 órát vesz igénybe. A csapat erejétől és kitartásától függ.

 

Kérdésed van? Tedd fel nyugodtan, gyorsan válaszolunk!captcha