Próbáld ki ezeket is »
info@sovietpaintball.hu | +36 30/397-8533

Foglalj időpontot pillanatok alatt!

Időpontfoglalás online!

Időpontfoglalás

A foglalás elküldése után a megadott email címedre küldjük a visszaigazolást

-


Kérjük email címedet a következő formátumban add meg: emailcim@emailcim.hu


Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki!

Szentendre – paintball pálya

 

Saját paintball pályánk Szentendrén található, amely kielégíti mind az amatőrök, mind a profi játékosok igényeit.

Több mint 10.000 négyzetméter speciálisan paintball játék céljára kialakított épületegyüttesünk, illetve 7 db természetes és mesterséges fedezékekkel, ásott árkokkal ellátott változatos pályáink (fedett hangár, speed, speciális speed) állnak a játékosok rendelkezésére. “Partraszállás” nevet viselő pályánkon akár a „Ryan közlegény megmentése” című film első részében is érezhetik magukat a résztvevők.

A kimerítő paintball játék után ásványvíz, kulturált öltöző, WC, és mosakodási lehetőség várja a játékosokat.

Paintball felszerelés:

  • félautomata paintball fegyver (Inferno)
  • védőmaszk (Scott – párásodásmentes thermo lencsével)
  • overál
  • szükséges mennyiségű lőszer

A pályán biztonsági okokból csak az általunk engedélyezett paintball lőszer használható.

Természetesen különböző minőségű és árfekvésű extra lőszerek is választhatóak az ezt igénylők, vagy a profi játékosok számára.

 

Megközelítés:

A pálya Szentendrén található a 11-es út mellett a Városkapu üzletháznál.

Hévvel a Pannóniatelep megállónál kell leszállni.

Igény esetén buszos transzfer is rendelhető! Kérje egyedi árajánlatunkat!

 

Nyitva tartás:

 

A hét minden napján 6-22 óráig.

Bejelentkezés minden esetben szükséges!


 

Speciális paintball pályák

 

 

Speed (Afganisztán)A név (magyarul: sebesség) arra utal, hogy ezen a paintball pályán viszonylag gyors a játék, így teljesen más taktikát igényel, mint pl. egy épület.A pálya teljesen átlátható ezért nagyon nehéz rejtőzködni, inkább a gyors, határozott támadások járhatnak sikerrel, a fedezékeket a feltornyozott traktor gumik adják.A paintball pálya mérete kb. másfél kézilabda pályának felel meg, téglalap alakú.Kitűnően alkalmas kezdőknek első “bemelegítő” játéknak, mivel a Last men standing (utolsó emberig) játék alatt mindenki megtapasztalhatja milyen az amikor “megkínálják”, illetve itt még nem kell a különböző terepviszonyokra figyelni, és össze lehet barátkozni a különböző kapott felszerelésekkel is.

Tapasztaltabb játékosok számára nagyon jó felkészülési terep esetleg versenyre, vagy különböző taktikai elemek kipróbálására.

Jellemzően játszott játékok: last men standing (utolsó emberig), capture the flag (zászlószerzés)

Ideális létszám: 10-30 fő

 

Partraszállás (D-day)

Az egyik csapat védi a sánccal és homokzsákokkal erősített állását, amit két oldalról árkok szegélyeznek. A másik csapat viszonylag reménytelen helyzetben van, mert gumifedezékekkel tarkított sík terepen kell támadnia a “partszakaszt”.

Aki ismeri a történelmet az tudja, hogy megfelelő “harci szellemmel”, taktikával, és csapatmunkával ez a lehetetlennek tűnő feladat is megoldható, és meg lehet nyerni a csatát.

A paintball pálya kombinálja a speed és a terep játék tulajdonságait, és különleges élményt nyújt a támadók által induláskor lerúgandó “kétéltű jármű ajtó” is.

A játéktér kb. kézilabda pálya nagyságú, és négyzet alakú.

Jellemzően játszott játékok: capture the flag (zászlószerzés)

Ideális létszám: 10-30 fő

 

Árkos pálya (Verdun)

A pálya egész területén kb.160 cm mély árkok futnak, a felszínen pedig dombok, cserjék, és gumik nyújtanak fedezéket.

Rendkívül megosztott a terep ezért azok számára ideális, akik szeretik a lassúbb, “rejtőzködősebb” játékstílust. Méretei miatt a pálya nem átlőhető, és inkább nagyobb létszámú, vagy gyakorlottabb paintball játékosok számára ajánlott.

A játéktér kb. két kézilabda pálya nagyságú, és négyzet alakú.Jellemzően játszott játékok: last men standing (utolsó emberig), capture the flag (zászlószerzés)

Ideális létszám: 10-50 fő

 

Kis épület (Berlin)

A játéktéren egy épület található, amiben a szerelőcsarnokon kívül több másik helység van. A helységek közötti átjárást a már meglévő ajtók és ablakok mellett, speciálisan a játék miatt nyitott átjárók segítik. Így a paintball a pályán többféleképpen játszható, és néhány helység kivételével nem lehet “bennragadni”. Az épület körül a természetes fedezékek mellett mesterséges akadályok is vannak, így lehetséges az “ostrom” kívülről is.

Az épületet megtisztítottuk a törmelékektől, üvegtől, és az egyéb veszélyes anyagoktól, és a biztonságos játék érdekében a veszélyes épületrészeket lebontottuk. Az épület további előnye, hogy eső esetén fedett játékteret biztosít.

Itt ajánlott használni a paintball pályán vásárolható füstgránátokat!!!

A paintball játéktér kb. egy kézilabda pálya nagyságú, és négyzet alakú.

Jellemzően játszott játékok: last men standing (utolsó emberig), capture the flag (zászlószerzés), túszmentés

Ideális létszám: 10-30 fő

 

Hangár (U2)

Kitűnően ötvözi a “speed”, az épületharc, és a fás-bokros paintball játékstílusokat. A hangár két részből áll, de az elválasztó fal egy általunk készített nyíláson átjárható, így külön-külön, és egyben is játszható a pálya.Az épület belsejében található oszlopsorok, illetve autóroncsok és gumifedezékek megosztottá, de mégis átláthatóvá teszik a hatalmas fedett pályát.

Körben fás-bokros területen az általunk telepített mesterséges fedezékek nyújtanak védelmet, és rengeteg kombinációt tesz lehetővé az épületen több helyen nyitott extra átjáró, ahonnan jól meg lehet lepni az ellenfelet.

Ahogy a többi épületet is, megtisztítottuk a törmelékektől és a veszélyes anyagoktól, a biztonságos játék érdekében.

A játéktér kb. 4 kézilabda pálya nagyságú, és téglalap alakú.

Jellemzően játszott játékok: last men standing (utolsó emberig), capture the flag (zászlószerzés)

Ideális létszám: 10-50 fő

 

Nagy épület (Sztálingrád)

Klasszikus épületharc! 3000m²-en rengeteg helység, színházterem (kitűnően belőhető a vetítő szobából), a megtisztított ablakokon, ajtókon ki-be járási lehetőség.Az épület körül fás-bokros terület van mesterséges fedezékekkel tarkítva, ezért az épület körül is lehet portyázni, és egy-két “mögékerüléses” cselt is el lehet adni.

Az épület U alakú, melynek az egyik szára rövidebb, a hosszabbik szára több emeletes.

A tökéletes játszhatóság miatt itt is nyitottunk plussz átjárókat az egyes helységek között. Ahogy a többi épületet is, megtisztítottuk a törmelékektől és a veszélyes anyagoktól, a biztonságos játék érdekében.

A játéktér kb. focilabda pálya nagyságú, és négyzet alakú.

Ideális gyakorló terep taktikai behatolásra, a kezdőknek pedig egy igazi adrenalin bomba, itt ugyanis a zárt tér miatt sokkal hangosabbak a lövések, és az a hét méteres távolság sincs meg mindig…Itt ajánlott használni a paintball pályán vásárolható füstgránátokat!!!

Jellemzően játszott játékok: last men standing (utolsó emberig), capture the flag (zászlószerzés), túszmentés

Ideális létszám: 15-70 fő

 

Rambo (erdős pálya)

A Rambo pálya két részből áll.

Egy erdős részből és az erdő végén egy lövészárokból.

Ezen a pályán játszható játéknál a fő cél az erdőn átjutva a lövészárokból kifüstölni az ellenséget. Itt végre igazi Rambo lehetsz!

A pálya mérete itt is kb egy kézilabda pálya méretének felel meg.

Ideális létszám: 10-30 fő

no images were found